Me të mësuar lajmin se procesi i votimit është shtyrë edhe një orë ka reaguar sërish kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Ai ka bërë sërish thirrje shqiptarëve për të votuar edhe këtë orë që ka mbetur.

“Nëse nuk keni votuar akoma — ka kohë deri në orën 20:00. Inkurajoni të afërmit dhe të njohurit tuaj të votojnë. Vetëm duke votuar e ndryshoni jetën tuaj,”-përfundon postimi i tij në rrjete sociale.