Një video e re sapo është publikuar në internet, dhe e njëjta e shfaq modelin e ri të telefonit të Apple, iPhon 8 nga çdo kënd.

Videoja e bërë nga @ShaiMizrachi është shpërndarë edhe nga 9to5mac dhe ofron pamjet megjithatë jozyrtare të iPhone 8.

Sipas asaj që shihet në video mund të thuhet se pamjet e iPhone 8 mjaft shumë përputhen me thashethemet e deriatshme që kanë qarkulluar në internet.

Skajet e telefonit janë metalike, lart dhe poshtë kamerave të pasme, nuk ka një buton Home në ballinën e ekranit, që i bie as një lexues të gjurmëve të gishtave në pjesën e pasme që sugjeron se Apple po sjell lexuesin e gishtave që është mbase i pavërejtshëm dhe i vendosur në ekran.