Rrjetet sociale po japin mundësi çdo ditë e më shumë, që modelet të dëshmojnë veten në atë që dijnë të bëjnë!

E sigurisht që këtu nuk mund të përjashtohet as modelja ruse e cila është pjesë dhe e pasarelave të ndryshme ndërkombëtare.

Ajo gjithashtu është edhe një nga personazhet më të famshme në rrjetin sociale, Instagram, ku ka më shumë se 4/6 milionë ndjekës. Ajo u bë e famshme si fillim për selfiet e saj dhe për videot humoristike.

Por, kulmin e karrierës së saj ajo e arriti kur u shfaq në ballinën e Sports Illustrated.

Ndërkohë sigurisht që fotografitë e mëposhtme po konsiderohen tejet tërheqëse.