Kishte një gjoks normal, por vendosi të rrisë dhe kjo i solli shumë famë.

Debbie Delamar ishte një punëtore e thjeshtë në fabrikë, ndërsa pasi zmadhoi gjoksin, ofertat për të u shtuan, transmeton arbresh.info.

Mania e saj që të rrisë gjoksin, u rritë çdo ditë e më shumë dhe tani ajo ka gjoksin më të madh në Britani në Madhe.

Kjo gjë ia bënë të vështirë  edhe duartrokitjen.