Një femër e re malazeze e cila është përqeshur për shenjat e zeza që ka në trup është duke sfiduar torturuesit e saj dhe mund të kurorëzohet si femra më e bukur në Univers.

Evita Delmundo, 20 vjeçare ka lindur me nishane të zeza me flokë në të gjithë fytyrën dhe trupin e saj, transmeton arbresh.info.

Shoqëria e saj e klasës e kishin emëruar si përbindësh edhe pse ajo kishte lindur ashtu, gjë që e kishte lënduar vazhdimisht.

Mirëpo pasi ka vazhduar shkollën e mesme, ajo filloi të fitonte vetëbesimin ndërkohë që edhe nxënësit e tjerë filluan ta pranonin ashtu siç ishte pasi ajo kishte edhe përkrahjen e nënës së saj e cila ishte mësuese aty.

Delmundo e cila refuzon të bëjë ndërhyrje kirurgjike për të larguar nishanet e saj, tash ka marrë hapin për të konkuruar për Miss Universe Malajzia dhe mund të ndodh që ta fitoj këtë çmim dhe të garoj edhe në Miss Universe 2018.