Kjo është familja e bukur e super aktorit meksikan…

Ai është një nga yjet e  skenës që ka rrëmbyer zemrat e shumë femrave me paraqitjene  tij. Aaron Diaz është aktori i shumë telenovelave si; Teresa, Santa Diabla, Los Miserables, Tierra de rejës, etj.

Ai është i martuar me këngëtaren dhe aktroren italiane, Lola Ponce. Ata kanë dy vajza të vogla Erin dhe Regina.

Aaron është një nga meshkujt e ekranit që është cilësuar si më i përkushtuari ndaj familjes së tij. Aaron dhe Lola janë njohur në një prej telenovelave ku luanin simotër e vëlla. Lidhja e tyre u zyrtarizua në vitin 2015.

MIAMI, FL – AUGUST 21: Aaron Diaz hosts Premios Tu Mundo Awards at American Airlines Arena on August 21, 2014 in Miami, Florida. (Photo by Rodrigo Varela/Getty Images)

Generated by IJG JPEG Library