Se çka qëndron pas fotove më të pëlqyera në rrjetet sociale, më së miri e dinë vet protagonistët.

Mundi që e bëjnë fotografët për të realizuar fotografitë që duan, nuk zëvendësohet me asgjë.

Këtë ju dëshmojnë fotot më poshtë, përmes të cilave e kuptoni prapaskenën si dhe formën se si janë postuar ato pas editimit.

Natyrisht, qoftë punë e gjatë apo e shkurtër e editimit të asaj që është bërë, suksesi nga pëlqimet e shpërndarjet nuk ndalet në vetëm një ditë. Është unikaliteti i atyre fotove, arsyeja që i bëjnë kaq të famshme në rrjetet sociale.

Shikojeni videon më poshtë.