Deputeti nga radhët e mazhorancës, Irena Stefoska, në punë në Kuvend vjen me biçikletë, përcjell TetovaSot.

Kjo praktikë që nuk është aspak çudi në vendet e Evropës perëndimore, por tek ne kjo situatë është e rrallë dhe është për t’u përshendetur.

Deputetija, Irena Stefoska është Doktor i Shkencave Historike dhe është kryetare e Komisionit për kulturë./TetovaSot/