Partitë politike në Maqedoni kanë vazhduar bisedimet për zgjedhjen e kandidatëve të cilët do të garojnë në zgjedhjet për qeverisjes lokale.

Partia e gjeneralit Ostrenit nuk është duke qëndruar duarkryq në këtë drejtim. Agjencia e lajmeve INA mëson se partia Uniteti synon komunën e Studenicanit, duke garuar me protagonistin kryesor të partitës Zulfi Adilin, i njohur si komandant Qufa.

Sic mëson agjencia INA, Adili ka gjasa të mbështetet edhe nga Bashkimi Demokratik për Integrim si dhe Lëvizja për Reforma në PDSH