Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson e kanë quajtur veten “Mami dhe Babi”, por nuk ka asnjë të vërtetë se çifti po pret fëmijë.

Khloe postoi disa fotografi nga festa surprizë e ditëlindjes së saj të 33-të, duke përfshirë një duke u puthur e nën të cilën shkruante “Mami + Babi”.

33-vjeçarja kohëve të fundit ka folur për fëmijët me Tristanin duke thënë se ai do që të ketë rreth pesë ose gjashtë fëmijë.

TMZ ka mësuar se “Mami + Babi” janë vetëm pseudonime të dashura asgjë më shumë.