Ato quhen Era dhe Buna janë vajzat e çiftit të dashur, Ariana dhe Ermal Fejzullahut, shkruan “Kosovarja”.

Së fundmi e tërë familja Fejzullahu kanë pushuar në një vend, Ermali, Ariana dhe fëmijët.

Ku nga atje ato bënin foto të ndryshme dhe i hidhnin nëpër rrjetet sociale, duke na njoftuar pothuajse në çdo ditë se sa bukur po kalojnë.

E sot, është Ariana nëna e Erës dhe Bunës ajo e cila ka hedh një foto në instagram të bukurosheve të vogla, ku ato duken sikur të ishin modele.

Se sa bukur duken Era dhe Buna në këtë foto shikojini tani.

 

Global

Comments are closed.