Sezoni i verës këtë vit pritet të jetë edhe më i “nxehtë” se çdo verë tjetër.

Klubet e ndryshme të natës padyshim se do të jenë përplot me të rinj që presin të dëgjojnë këngët hite dhe t’i shohin të preferuarit e tyre.

Ndër emrat më të kërkuar të kësaj vere si edhe shumë vera më parë padyshim se janë Ledri dhe Noizy.

Këta dy emra paraprijnë bashkë me Genën dhe Gjikon, e duke mos lënë anash edhe Dhurata Dorën si një ndër femrat e vetme të estradës që është duke funksionuar në Kosovë.

Vera pritet të bëhet edhe më e freskët me këngët që kanë lansuar këngëtarët deri tani e që prite të lansohen gjatë ditëve në vazhdim.

Ledri dhe Noizy tashmë kanë paralajmëruar këngët e tyre të reja duke mos harruar dhe Gjikon, Genën e Dhuratën që sigurisht do të bëjnë realizimin e këngëve fantastike.

Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe vendet e Evropës dhe Amerikës do të jenë shumë aktive sa i përket jetës së natës me gjithë këngëtarët e përmendur por edhe shumë të tjerë. Ledri, Gjiko, Noizy, Gena e Dhurata janë padyshim si emrat më të kërkuar e që prodhimet e tyre muzikore bëjnë bujë në çdo prezantim që bëjnë.