Dwayne Johnson apo siç njihet për publikun “Roku”, është bërë aktori më i paguar në botë, në një listë të nxjerrë nga Forbes.

Johnson arriti të grumbullojë plot 64 milionë dollarë, duke dyfishuar kështu të ardhurat e tij që i kishte në vitin 2015 për t’u bërë më i paguari këtë vit.

Në mesin e aktorëve më të paguar në botë janë edhe Johnny Depp dhe Tom Cruise, transmeton Gazeta Express.

Kjo është lista e aktorëve më të paguar në botë:

11. Brad Pitt

Fitime: 31.5 milionë dollarë

10. Akshay Kumar

Fitime: 31.5 milionë dollarë

9. Robert Downey Jr.

Fitime: 33 milionë dollarë

8. Shah Rukh Khan

Fitime: 33 milionë dollarë

7. Vin Diesel

Fitime: 35 milionë dollarë

6. Ben Affleck

Fitime: 43 milionë dollarë

5. Johnny Depp

Fitime: 48 milionë dollarë

4. Tom Cruise

Fitime: 53 milionë dollarë

3. Matt Damon

Fitime: 55 milionë dollarë

2. Jackie Chan

Fitime: 61 milionë dollarë

2. Dwayne Johnson

Fitime: 64 milionë dollarë