Përkundër fotografive që kanë qarkulluar ku Kim Kardashian nuk duhet mjaft mirë, ajo shihet se është duke u munduar të mbajë trupin në formë.

Në fotografitë e shpërndara nga e famshmja Mail Online, Kim shihet duke ushtruar me trajnerin e saj dhe trupi i saj duket mjaft mirë.

Ajo shihet e veshur me rroba të ngushta sportive dhe me gërsheta, ku bashkë me trajnerin e saj shihet duke bërë ushtrime tejet të vështira.