Mëngjesi i së premtes nuk kishte se si të niste më mirë se kaq për këngëtaren Nora Istrefi.

E shtrirë pranë së bijës Rene, ajo e ka filluar ditën me ngrohtësinë që mund të ta jap vetëm një fëmijë.

Ajo duket e thjeshtë, pa grim, derisa ka realizuar një selfie për të shënuar këtë moment qetësie bashkë me vajzën 2 vjeçare.

Nora ka publikuar në rrjetet sociale këtë imazh, duke treguar se është një nënë e përkushtuar dhe se prioritet e ka vetëm vajzën e saj, përderisa në muzikë, këngën e fundit që solli, e pati në bashkëpunim me këngëtarin Ermal Fejzullahu, të titulluar “Hije”.