Në rubrikën ‘Kë zgjedh’ Xhensila Myrtezaj ka qenë e ‘detyruar’ që ta zgjedh dikë nga kolegët e tij për një arsye.Kur përball saj janë vënë dy reperët e suksesshëm Noizy dhe Getoari, Xhensila ka thënë se të dy janë të sukseshëm, por ajo ka preferuar të zgjedh Noizyn.