Katerina pas derës së dhomës së rrëfimit…por kë po përgjon?

Katerinës i “humb” Lupçe. Ajo kërkon nëpër shtëpi dhe mëson se ai është në dhomën e rrëfimit.

Por Katerina në këtë rast është shumë kurioze dhe shkon pas derës duke përgjuar partnerin e saj.

Katerina duket se nuk ka dëgjuar ndonjë fjalë nga partneri i saj që nuk do t’i pëlqente, pasi menjëherë sapo ai del nga dhoma e rrëfimit, ajo shkon e përqafon dhe e puth atë.