Këngëtarja Leonora Jakupi është ndër më të rezervuarat kur është fjala për ekstravagancë.

Ajo asnjëherë nuk e ka pasur synim zhveshjen e provokimin.

Leonora në të gjitha paraqitjet publike, por edhe videoklipet e saj vjen e veshur me shumë stil, por asnjëherë nuk e kalon kufirin.

Pra, mbetet elegante, glamuroze dhe pa dozën e provokimit.

Megjithatë, edhe Leonora e ka një foto ku ka zbuluar më shumë, shkruan Kosovarja.