Shkurte Gashi është njëra ndër këngëtaret tona e cila po pëlqehet shumë nga pothuajse të gjitha gjeneratat

Ajo ka një stil dhe një zë të mirë, për këtë dihet pasi që këngëtarja Gashi shpesh këndon edhe “live”.  Jemi mësuar tash e sa kohë ta shohim Shkurtën me një vijë të trupit të mirë. Ajo është e plotë por jo shumë e shëndoshë.

Mirëpo nëse kthehemi prapa në një kohë kur Shkurta kishte kile më tepër, do të vëreni se ajo ka pësuar ndryshime për së miri.

Në një foto të revistës “Kosovarja” Shkurta shihet më e shëndoshë, ndoshta për faktin se ajo në këtë kohë ishte më e re dhe nuk i ka pas problem e as nuk i ka pas ves kilet e tepërta.

Foton në fjalë do ta shihni më poshtë. Por, gjithsesi dukej bukur edhe atëherë, por jo sa tani.