Një vozitësi të kamioni përgjatë rrugës së tij i ra të kalonte nëpër shinat e trenit.

Herën e parë, e ndoqi një makinë pas dhe kamioni kaloi rrugën si është më mirë.

Por, pas pak kohësh, kamionit iu është dashur që të kalojë sërish nga rruga e njëjtë, por në shpejtësinë që kishte, nuk arriti të ndalej kur pa se treni me shpejtësi po vinte në drejtim të tij.

Kështu, vozitësi shkeli gazin dhe shpëtoi për një fije floku.

Shikojeni videon më poshtë.