Donjeta Kosumi ka postuar një foto ku shfaqet e zhveshur në plazh duke nxjerrë në pah të pasmet e saj.

Por në këtë foto diçka nuk shkon, dhe sigurisht nuk ka kaluar pa u vënë re nga ndjekësit e saj në Instagram. Në fundshpinën e saj ka një deformim, dhe për këtë e kanë pyetur në komente, por Kallashi nuk ka kthyer përgjigje. Dikush thotë se i ka dështuar fotoshopi, e të tjetër e tallin duke i thënë të bëj kujdes se mos i bie.

Të tjera komente e kanë ironizuar duke e krahasuar me ‘balenën blu’, e ndërsa ajo nuk ka nguruar t’u përgjigjet duke u thënë se ata janë balena m**.