Është tepër e re në moshë por kjo nuk e ka penguar të rendë drejt famës dhe të arrijë majat e suksesit nëpërmjet  profesionit të saj si kërcimtare në klubet e natës.

Kallashi tërheq herë pas here vëmendje në media falë veprimeve të saj si dhe shfaqjeve artistike e performancave joshëse.

Tani që vera ka ardhur, edhe ajo ka nisur plazhin e përshëndet herë pas here fansat me fotot ë nxehta. Ajo që njerëzit kanë vënë re në një prej fotove të fundit është diçka që nuk shkon në pjesën e vitheve të vajzës.

Asaj i ka dalë diçka që nuk duket si pjesë e trupit njerëzor, por ndoshta një ndërhyrje e jashtme, e ngjashme me silikonin.

Mbase ky është edhe sekreti i vitheve të saj shpërthyese, silikoni i tepërt, i cili i ka dalë nga kontrolli.