Valltarja seksi, Donjeta Kosumi – Kallashi, ka vazhduar që të provokojë. Ajo së fundi ka publikuar një fotografi, ku është tërësisht nudo dhe pa brekë.

Edhe në këtë fotografi ajo ka prezantuar linjat seksi që ka, sidomos gjinjtë shpërthyes që ka.
Kallashi përgjatë këtij viti ka qenë top lajm në medie për fotografitë dhe videot shumë provokative që i ka publikuar nëpër rrjetet sociale.