Në Melbourne të Australisë, dy kalimtarë kanë pasur fat dhe nuk iu kanë rënë sipër copat e xhamit, që ranë nga një ballkon.

Sikur të ishin më përpara, ata do të përfundonin me lëndime, nga pjesët e panelit që eksplodoi papritmas, transmeton Telegrafi.

Ende nuk dihen rrethanat që e shkaktuan plasaritjen, por besohet të jetë kualiteti i dobët i punimit, montimit dhe temperatura e lartë.

Rasti ka ndodhur para dy vitesh, por është publikuar tani që të ngritët vetëdija mbi përdorimin e këtij materiali ndërtimor. /Telegrafi/