Videoja e mëposhtme shfaqe një foshnje e cila në momentin që një kalë fillun e luan me të, qetësohet dhe reagon në një mënyrë të pabesueshme.

Instinktet e nënës janë shumë të forta në këtë kalë. Vlerësojeni vetë!