Seriali ‘Kloni’ ka qenë dhe mbetet një nga telenovelat më të shikuara në vendin tonë.

Edhe pse kanë kaluar vite, sigurisht se ju kujtohen personazhet kryesore të këtij seriale, e njëra ndër to ishte rivalja kryesore e Zhades ‘Maiza’.

‘Maiza’ emri i vërtetë i së cilës është Daniela Ecsobar, është një nga aktoret më të famshme braziliane.

Ajo tashmë është 48 vjeçe dhe që nga koha kur është xhiruar ‘Kloni’ ajo ka pësuar ndryshime të mëdha.

Ndryshe, në vitin 1995 aktorja ishte e martuar me Jayme Monjardim, me të cilin u nda në vitin 2003, nga kjo martesë ka një djalë Andre Mattarazo.

Më pas ajo u martua sërish me një biznesmen emri i të cilit është Marcelo Woellne por edhe kjo martesë përfundoi pas një viti.