Johnny Depp ka ofruar të shes gjëra të ndryshme të vlefshme, për të përmirësuar gjendjen financiare, mirëpo nuk ka hequr dorë nga jahti i tij duke thënë që udhëtimi me linjat komerciale do të ishte “një makth”.

Aktori 53 vjeçar është në një betejë ligjore me ish kompaninë e menaxhimit të tij, The Menagement Group (TMG), të cilët i ka fajësuar për keq-menaxhim të parave të tij.

Kompania e lartpërmendur ka deklaruar që problemet me paratë janë faji i Depp.

E në publikimin e disa e-mail, që datojnë nga viti 2009, shihet që kompanie ka kërkuar nga Depp të shpenzoj më pak nëpër pushime, si dhe janë publikuar e-mail ky Johnny Depp refuzon të heq dorë nga jahti i tij.