Presidenti rus njihet për pasioni e tij ndaj muzikës, dhe ëhstë filmuar disa herë rrjesht duke i rënë pianos.

Por së fundimi Vladimir Putin iu  bashkua një grupi studentësh dhe këndoi një këngë sovjetike për eksplorimin e hapësirës.

Performanca e “Katërmbëdhjetë minuta nisjeje ‘erdhi pasi Putin vizitoi Universitetin Shtetëror të Moskës, shkruan “Euroneës”.

Shkruar në vitin 1960, kënga u bë një përfaqësuese e programit të eksplorimit të hapësirës pas udhëtimit historik të Juri Gagari./SYRI.net/