Komuna e Karposhit me në krye me Stavçe Jakomovski lidierin e GROM-it, sonte ka shtuar Iftar.

Në Iftarin e Stevçe Jakimovskit të ftuar ishin edhe dy kryetarët e komunave shqiptare, i Gostivarit, Nevzat Bejta, dhe ai i Strugës Ziadin Sela, përcjell TetovaSot.

Në iftarin e komunës së Karposhit prezent ka qenë edhe ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari.