Javë më parë ishte në emisionin ‘Xing me Ermalin’.

E në këtë emision Enca Haxhia ka pasur edhe përformancë të disa nga këngëve të saj.

Enca këtë interpretim e kishte shoqëruar edhe me koreografi dhe gjatë vallëzimit të pasmet e saj u prekën nga balerinët.

Epo, jo të gjithë e kanë këtë fat!