Të gjithë jeni rritur me batutat e tij.

Edhe pse nuk fliste pothuajse asnjëherë me mimikat e tij ju bënte të qeshni, shkruan arbresh.info

Aktori Rowan Atkinson në janar ka mbushur 62 vite dhe pamja e tij ka ndryshuar.

Shikoni disa nga fotot e tij të këtij viti