Gjatë ditës së djeshme në raportin e Gjinekologjisë në QKUK në Prishtinë, janë regjistruar 26 lindje.

Për festën e Bajramit 2 nëna kanë lindur binjakë.

16 djem dhe 10 vajza kanë ardhur në jetë.

Pesë nëna kanë lindur me prerje cezariane, ndërsa 10 gra janë bërë nëna për herë të parë. /GazetaShneta/