Vetëm mjeshtërit e vërtetë të kuzhinës mund të ndajnë në feta një mollë pa thikë, të heqin lëvozhgën e një veze me një lëvizje dhe të parandalojnë lotët gjatë qërimit të një qepe.

Ata i dinë të gjitha truket e gatimit dhe mund t’i ndajnë me ne.

Ja çfarë mund t’u tregojnë ata për të qëruar më lehtësisht një vezë.

Ju duhet vetëm të shtoni këtë përbërës që të keni rezultate më pas.

Sekreti qëndron te momenti kur ato ziejnë.

Vezët e ziera do të qërohen shumë lehtë nëse vendosni një fetë limoni në enë ku ato po ziejnë.

Po kështu edhe, 1/2 lugë çaji me sodë buke ka të njëjtin efekt, ashtu siç mund edhe ta keni provuar më parë.