Pasi u shkarkuar Mitko Çavkovi u largua për të pushuar në Greqi. Me sandale dhe laptop, ish drejtori i Byrosë së Sigurimit Publik skandalizoi policinë, shihet i vetëm në Copley Beach në Lefkada të Greqisë, përcjell TetovaSot.

Ai kohët e fundit i mori të gjitha sendet nga zyra e tij dhe shfrytëzoi mundësinë për pension të parakohshëm.

Çavkovi ishte si më përgjegjësi për natën e përgjakshme të 27 prillit, kur u rrahën deputetët e shumicës së re parlamentare.

Ai ishte kreu i Shtabiti operativ dhe për dy orë nuk ka dërguar përforcime dhe mundësoi hapësirë ​që huliganët të përlesheshin fizikisht me deputetët e shumicës së re./TetovaSot/