Duke përdorur gjuhën e pazakontë për një ish-ministër të brendshëm dhe politikane Gordana Jankulloska në Twitter ka sulmuar kryeministri Zoran Zaev.

Njeriu i shtrydhur po thyen rekorde. Që nga vizita e parë jashtë vendit, Zoran Zaev e ka tejkaluar edhe Ljubçon- të deklaruarin “B’llgarin”, ka shkruar Jankullovska në profilin e saj në Twitter, ku ka postuar edhe fotografinë në të cilën përshëndeten Zoran Zaevi dhe Bojko Borisovi përpara monumentit të Car Samoilit, ku shkruan Mbret I Bullgarisë.