Meliza Krasniqi, bashkëshortja e Memlit Krasniqit ka publikuar disa fotografi në Facebookbashkë me kunatat, Teutën dhe Bubulinën, dhe vjehrrën e saj.

Ajo i ka disa fjalë për to. Thotë se i ka kunata, por i quan motra, derisa vjehrrën e quan tezja Edibe.

“I kam kunata, por i therras “sis” (motra) sepse jemi rrite bashke + Miranda Mehmeti Berishaj ???? dhe Tezja Edibe ???? P. S. Bubulina’s Baby shoëer”, shkruan ajo.

Këto foto Meliza i ka publikuar nga ndeja e Bubulinës për foshnjën e saj.