Vetitë shëruese të limonit kurrë nuk mbarojnë. Pse? Kjo për faktin se ofron shumë në përmirësimin e shëndetit. Nëse dëshironi ta ndjeni fuqinë e tij, përdoreni këtë fshehtësi.

PARANDALON RRITJEN E KANCERIT Kjo parandalon rritjen e kancerit në mëlçi dhe në gjoks. Disa receptorë në mëlçi i përgjigjen limoninës dhe ndihmojnë në reduktimin e rritjes së qelizave të kancerit.

FRYMËMARRJE MË TË MIRË Lini aromën e këndshme të limonit të kalojë nëpër zgavrat e hundës derisa ju jeni në gjumin më të mirë, që vepron fort kundër mikrobeve dhe oksiduesve.

HEQ STRESIN Stresi dhe ankthet zakonisht shfaqen në shtrat. Vetëm vendosni disa rriska limoni dhe ato përkujdesen për këtë. Aroma e limonit relakson trurin dhe emocionet.

UL SHTYPJEN E GJAKUT Aroma e limonit mund të ndihmojë në uljen dhe rregullimin e shtypjes së gjakut. Duke konsideruar se një masë e madhe vuajnë nga kjo gjendje, nga shtypja e lartë e gjakut, kjo limonin e bën zgjidhjen më të lehtë.