Një ndër aksesorët më të rëndësishëm gjatë verës dhe jo vetëm, janë syzet.

Janë po ashtu të shumta markat prestigjioze të cilat ofrojnë syze me larmishmëri dizajni.

Por të zgjedhësh syze nuk është edhe aq e lehtë. Më poshtë do të gjeni disa sugjerime për t’iu ndihmuar për të zgjedhur syzet që do ju përshtaten më mirë.

Shikoni si mbështeten në fytyrë
Syzet e errëta mund t’ua dëmtojnë shikimin.
Bëni kujdes nga xhamat e sheshtë
Kërkoni gjithmonë syze me xhama të polarizuar.
Sa më të mëdha aq më të mira.
Kërkoni për etiketën ku shkruhet UV Protection.