Bukuroshja Blerta Leka është shpallur fituesja e kurorës së Miss Universe Albania 2017.

Ajo do të jetë kështu edhe përfaqësuesja e Shqipërisë në “Miss Universe 2017”, që do të organizohet në Amerikë.

Gjithçka u vendos pas një nate nate të gjatë të mbushur me spektakël, ku juria përzgjodhi dy vajzat që do të përfaqësojnë vendin tonë në Miss Universe Albania 2017 dhe Miss Universe World 2017.

Nga tri vajzat finaliste që mbetën deri në fund të garës, Blerta Leka dhe Joana Grabolli janë dy vajzat që do të përfaqësojnë Shqipërinë në garat ndërkombëtare.