Burri që hapi zjarr në një spital në Nju Jork duke vrarë një person dhe plagosur dhjetëra të tjerë është identifikuar.

Policia tha se ai është doktori Henry Bello, ish-punonjës i këtij spitali.

Sulmuesi ishte veshur me mantel të bardhë që veshin mjekët në spitalin në Bronx.

Policia po heton rastin derisa ende nuk ka dhënë detaje tjera.