Aviva ka bërë një hulumtim, i cili zbulon se 77 për qind e shfrytëzuesve të rrjetit social Facebook, nuk duan t’ju shohin miqve të tyre fotografitë nga pushimi.

Selfiet para pasqyrës së hotelit, imazhet me kokteje pranë pishinës dhe referimet se ky është vendi më i veçantë, bënë që të jeni të urryer dhe jo të pëlqyer.