Tre trafikantë droge kanë tentuar të kalojnë kufirin më këmbë për në në Greqi nga Kakavija me dy çanta të mbushura me kanabis. Sapo janë pikasur nga Policia e Kufirit, ata kanë braktisur çantat dhe janë larguar në shpatet malore.

Policia sekuestroi çantat e tyre me 39 kg kanabis.