Një video e publikuar në rrjetin “Liveleak,” e cila përshkruhet se tregon ndëshikimin e një hajni, duke i vënë flakën, është duke bërë xhiron e rrjetit.

Nuk është e qartë se ku janë filmuar pamjet, por sipas shpiegimit, hajduti ishte shtrirë në rrugë duke u shtirur si i vdekur, ndërsa disa persona i kanë vënë flakën.

Pamjet shqetësuese, e tregojnë atë duke vrapuar i tmerruar dhe në dhimbje, por kjo duket se nuk i ka shqetësuar aspak të pranishmit.