Një grua i ka vendosur flakën një shtëpi së bashku me banorët brenda.

Ngjarja ka ndodhur në Milwaukee dhe zjarri i mori jetën 72-vjeçarit Willie Greer.  Fqinjët ishin munduar të thyenin derën por nuk kishin arritur dot që ta shpëtonin.

E dyshuara është arratisur dhe familjarët e saj thonë se ajo e ka marrë këtë vendim pas një zënke me të dashurin i cili jetonte aty por për momentin nuk ndodhej brenda në shtëpi, raporton Daily Mail.

T mobile In article [4] Laor

Një video të publikuar shfaqet gruaja që fillimisht thyen dritaren me çekiç dhe pastaj shkon merr lëndë djegëse në garazh për ti vendosur flakën shtëpisë.