Granit Xhaka po shfrytëzon kohën e tij jashtë fushës për të praktikuar ping-pongun. Ai në llogarinë e tij në Instagram postoi një video, ku shihet ai dhe disa miq duke luajtur ping-pong.

Who wants to be next??? #holiday#fun#pingpong

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on