Barcelona, Manchester City dhe Chelsea janë disa nga klubet që po garojnë për të siguruar nënshkrimin e anësorit të Monaco, Thomas Lemar.

Oferta e Arsenal për francezin është refuzuar, ndërsa Tottenham është duke pranuar të bëjë një ofertë të veten, po ashtu.

Por skuadra nga veriu i Londrës mund të ketë konkurrencën e gjigantëve të Europës nëse kërkon ta transferojë në radhët e veta.