E ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” ishtë këngëtarja e mirënjohur Shkurte Gashi.

Siç duket zëri i saj dhe pamja, nuk janë të vetmet tipare të bukura që ajo posedon, Shkurta gjithashtu është edhe shumë bamirëse.

Edhpse për këtë nuk është shkruar askund, Shkurta ka ndërtuar shtëpi për një familje në nevojë.

Kjo nuk është hera e parë që këngëtarja ka ndihmuar të tjerët, edhepse ajo qëndron shumë modeste rreth kësaj.

Për më shumë ndiqni “Përrallë me Tupan” që shfaqet çdo të enjte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në YouTube: