Ka nisur në mënyrën më të mirë të mundshme gjysmëfinalja e Kupës së Konfederatave mes Gjermanisë dhe Kilit. Kampionët e Botës shënojnë dy herë në minutat 7 dhe 8, duke siguruar avantazhin e dyfishtë.