Ka një pyetje të përbashkët për të gjithë meshkujt lidhur me femrat. Është pak a shumë e tillë: Çfarë kërkojnë dhe duan në të vertëtë femrat? Ndoshta lidhur me përgjigjen e kësaj pyetjeje, edhe vetë femrat mund të jenë disi të paqarta dhe konfuze, por ka disa gjëra që ato këkrojnë realisht nga partnerët e tyre. Çuna, jeni gati t’i mësoni dhe t’ia plotësoni këto gjëra partneres tuaj?
Ja çfarë kërkojnë në të vërtetë prej jush:
– Spontanitet;
– Më shumë këmbëngulje;
– Inspirim;
– Dhuratat që keni qenë duke pritur;
– Më shumë sens humori;
– Vëmendje dhe përkujdesje;
– Pozitivitet;
– Mbështetje;
– Ndershmëri;
– Respekt/shije