Edhe pse disa meshkuj mund t’i kenë zili, duhet të dini që, ajo e gjenekologve nuk se është puna më e bukur në botë.

 Duhet të përballen përditë me pjesët më intime të trupit të njeriut dhe në shumicën e rasteve, pacientet ua vështirësojnë punën edhe më tepër. Mund të mendoni që ata e duan punën e tyre por jo gjithmonë është kështu. Janë disa rrethana që i mërzisin vërtetë. Ja cilat janë zakonet e pacienteve që i bëjnë situatat të ndërlikuara:

1. Kur pacientet këmbëngulin që të marrin brenda edhe partnerin e tyre

2. Kur nuk janë fare rehat me vizitën që po bëjnë e megjithatë sillen sikur nuk e kanë problem.

3. Kur anullojnë takimin për shkak të ciklit menstrual

4. Kur I injorojnë simptomat e sëmundjes deri sa është tepër vonë

5. Kur pacientët pretendojnë se dinë vetë gjithçka për shkak të kërkimeve në google

6. Kur femrat e ndërpresin mjekimin pa këshillën e mjekut.